Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Vill du jobba hos oss? Se våra lediga tjänster

Karriär

Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förbättra och förändra samt alltid vara lyhörda och ärliga.

Drivna

Vi ger allt vi har och vi brinner för att pusha oss själva över nya gränser och slå gamla rekord.

Engagerade

Vi är genuint målinriktade och vi jobbar bäst med sylvasst fokus på våra gemensamma mål.

Lagspelare

Vi är teamplayers som drivs av att utvecklas och tillsammans få skapa den perfekta gruppdynamiken.

Vi är en av landets mest attraktiva arbetsplatser.

Med en tillväxt på 50% per år är våra medarbetare vana vid förändring vilket är precis vad vi gör; vi förändrar och förbättrar bilbranschen. Detta gör vi genom att lyhört lyssna på varandra och våra kunder samt innovativt skapa nya lösningar som förbättrar vår verksamhet.

För oss är Ärlighet, Engagemang, Respekt, Ansvar och Trygghet viktiga och naturliga sidor hos oss själva och för de som med enkelhet kan identifiera sig med ovanstående ord kan vi inte bara erbjuda goda utvecklingsmöjligheter utan även en chans att få uppleva egenskapade resultat av förändring direkt från första parkett.

Se lediga tjänster

"Vi satsar på bra gruppdynamik och bygger ständigt nya smarta lösningar vilket gör detta till en attraktiv och rolig arbetsplats. Att vi trots vår storlek kan kännas så familjära är bara ännu ett plus."

Sten-Åke Rydén

Uppdragsförsäljning

"Riddermark bil ger dig chansen att utvecklas och utmanas varje dag. Ingen dag är den andra lik för dig som gillar variation. Det bästa är nästan att det känns som en enda stor familj när man kommer till jobbet."

Vendela Arvidsson

Försäljning

"Gillar man högt tempo är detta rätt plats att vara på. Vi har bra sammanhållning och högt i tak vilket gör det roligt att gå till jobbet. Att få se sina egna idéer bli till verklighet utvecklar inte bara bolaget utan även mig själv."

Kevin Rehn

Inköp

"Det bästa med vår arbetsplats är hur man kan vara så många anställda men ändå känna att vi är en enda stor familj. Att det dessutom händer nya saker hela tiden gör att man aldrig känner sig uttråkad."

Sandra Vainikka

Ekonomi

Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi b.l.a Säljare, Inköpare, Fordonstestare, Mekaniker och Annonsproducenter till våra anläggningar i Stockholm. Känner du att du skulle kunna bidra till vår verksamhet? Fyll i formuläret och berätta om dig själv så återkommer vi.

13

Butiker

2200

Alltid minst 2200 bilar i lager

250

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693