Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Vill du jobba hos oss? Se våra lediga tjänster

Bilfinansiering

Riddermark Bil samarbetar med DNB Finans. Genom detta samarbete kan vi erbjuda finansiering genom Riddermark Finans. Här får du marknadens absolut bästa finansieringsalternativ till en attraktiv ränta. Utöver en bra räntesats kan vi till våra finansieringskunder erbjuda Riddermark trygghetspaket. En stor fördel med att teckna finansiering via oss är att du erbjuds allt på en och samma faktura. Riddermark trygghetspaket erbjuds alltså endast till våra finansieringskunder. Detta trygghetspaket innebär att du får en maximal trygghet med din nyinköpta begagnade bil. Paketet innefattar tilläggsgaranti, bilförsäkring, en andra uppsättning hjul samt finansiering av bilens kostnad. Allt på en och samma faktura.

Vi värderar och köper gärna din bil!

1

Gratis värdering online

2

Bud via telefon

3

Betalning, kontroll och upphämtning


Vi köper i första hand bilar som är svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 010 – 33 222 33

Vad tycker kunderna?

Citationstecken

"Tack matilda; vilken proffsig ung kvinna svarar alltid när man ringer och smsar. Vi fick en bra deal. Mvh GLDK Byggtjänst."

Google my Business - 2020-06-19

Facebook Google

Tips - Att tänka på vid finansiering av begagnad bil

Nedan kan du läsa om 5 viktiga punkter vid bilfinansiering:

1


Tänk noga igenom förhållandet mellan månadsbetalning, kontantinsats och restvärde. Vi hjälper dig att räkna ut hur detta blir bäst för just dig och tar fram den månadskostnad du önskar.

2


Det finns flera fördelar med lån. Räntekostnader upp till 100.000 per år är avdragsgillt i deklarationen. Att inte binda upp sina sparpengar i en bil anses av många som mer ekonomiskt fördelaktigt.

3


Räkna noga på bilens värdeminskning. Är du för optimistisk om bilens andrahandsvärde riskerar du att stå med en restskuld den dag du ska köpa en ny bil. Vi hjälper dig gärna även med denna beräkning.

4


Det krävs alltid en helförsäkring för att få teckna ett billån. Nya bilar har oftast en vagnskadegaranti de första tre åren. Med vagnskadegaranti räcker det att du köper en halvförsäkring eftersom vagnskadegarantin täcker resten.

5


Många finansieringssätt fungerar inte om du tänkt köpa bilen av en privatperson. Det krävs ofta en auktoriserad bilhandlare som Riddermark Bil AB för att få teckna ett billån.

Bilfinansiering med restvärde

Det finns lite olika alternativ för finansiering av ett bilköp. Först och främst måste du oftast betala en del av bilens värde kontant genom egna besparingar. Kontantinsatsens storlek beror förstås på hur mycket pengar du vill eller kan betala. 20% av bilens värde är minsta kontantinsats som krävs för att få teckna en finansiering. Efter frågan om kontantinsats är löst kan du välja på lite olika alternativ för den del av bilen som ska belånas, beroende på vilken månadskostnad du föredrar.

Det finns egentligen två huvudinriktningar när det gäller att låna pengar till sin bil. Privatlån via en bank eller en ren bilfinans som ex. via Riddermark Finans. Genom Riddermark Finans förespråkar vi en bilfinansiering med restvärde. Det påminner om billån med kontantinsats, men innebär att du inte amorterar av hela lånet under lånets löptid. När lånetiden tar slut har du därför kvar en del av skulden. Lånet läggs oftast upp så att skulden blir lika stor som bilens värde när löptiden är slut.

Citationstecken

- 20% av bilens värde är minsta kontantinsats.

Räkna på ditt billån

För varje bil vi har till salu i vårt sortiment kan du räkna på månadskostnaden för din bil med Riddermark Finans. Priset utgår från det pris som bilen i fråga har. Kontantinsats innebär hur mycket av bilens pris som betalas från dina egna besparingar. Avbetalningstid styr hur många månader du vill betala tillbaka bilens belånade del på. Restvärde innebär hur stort värde din bil förväntas ha efter att du betalt av finansieringsdelen. Ju högre procentsats av restvärde desto lägre månadsbetalning. Se alla våra bilar under huvudmeny köp bil.

Citationstecken

- Restvärde innebär hur stort värde din bil förväntas ha efter att du betalt av finansieringsdelen.

Låt oss värdera din bil

Fördelar med vår bilvärdering. Nedan kan du läsa en punktlista med fördelar med bilvärdering genom Riddermark Bil.

Bilen som säkerhet för lånet.

Fördelen med billån via en bilfirma är att det är det enda finansieringsalternativet där du kan använda bilen som säkerhet för lånet.

Lös lånet när du vill.

Fördelen med finansiering via en bilfirma är att du kan lösa lånet när du vill samt amortera snabbare med extra inbetalningar när du vill.

Räntan är förhållandevis låg.

Fördelen med billån med kontantinsats är att räntan ofta blir förhållandevis låg eftersom bilen fungerar som säkerhet för lånet.

Restvärdet kan användas som kontantinsats.

Fördelen med bilfinansiering med restvärde är att du efter lånets löptid kan använda restvärdet som kontantinsats vid nästa bilköp.

Låna upp till 80% av bilens värde.

Fördelen med finansiering via en bilhandlare är att även om du har mer än 20% till kontantinsatsen så kan det vara värt att inte betala mer, då du i det fallet låser upp dina besparingar.

Låst att sälja tillbaka bilen till en bilhandlare.

Nackdelen med billån med kontantinsats är att det kan vara svårare att sälja bilen utan att först lösa lånet. Har du inte medel att lösa lånet kan inget ägarbyte till annan privatperson göras.

Se upp med restvärdet.

Nackdelen med billån med restvärde är om restvärdet satts för högt så riskerar du att stå med en skuld som är större än bilens värde. För att undvika detta hjälper vi dig med alla siffror.

13

Butiker

2200

Alltid minst 2200 bilar i lager

250

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693